Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 квітня 2016 р.

Великодній дивограй


Одним з головних у народних традиціях є весняне свято - Великдень. Це світле і добре свято несе з собою Віру, Надію і Любов. З давніх-давен по довгій і затяжній зимі всі чекали весни, а з нею - і Великодніх свят. Свято Великодня припадає на весняне рівнодення, коли день стає більшим за ніч, символізує перемогу Світла над Темрявою, Дня над Ніччю, Тепла над Холодом, Весни над Зимою.
Природа в цей час починає оживати-воскресати після зимового сну, скресають ріки, повертаються птахи, дні стають довшими, а Сонце – теплішим. Теплим та сонячним стали ці дні і в Добропільському районі. «Великодня радість землю обіймає» - виставку під такою назвою оформлено в Добропільській райдержадміністрації, на якій представлені вироби та поробки кружківців сільських будинків культури та загальноосвітніх шкіл району, які висвітлюють походження свята Великодня, традиції та особливості його святкування. Окрасою виставки стали великодні символи – рушнички, кошики, писанки і пасочки. Отже, святковий настрій тепер гарантований усім, хто бачив Великодні дива!

Шукати в на сайті