Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 квітня 2016 р.

«Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вже понад 9 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції, завданням яких є:
· розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
· привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
· виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
· покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України. Результатом акцій «Серце до Серця» є близько 40 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по Україні та функціонуюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях з безкоштовним його користуванням громадськістю. Фонд «Серце до Серця» є стабільною платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть змінити країну на краще власними силами. Тематика акцій змінюється кожного року. За 8 років діяльності, було закуплено понад 1300 одиниць медичного устаткування, яке передали в обласні дитячі лікарні та маленьким українцям. З 4 по 24 квітня 2016 року акція пройшла на території Добропільського району. Спільно зусиллями працівників відділу культури і туризму, районної бібілотеки та керівників клубних закладів були зібранні кошти у розмірі 400 грн, які будуть направленні для закупівлі медичного обладнання в дитячі обласні лікарні України,адже здорові та щасливі діти - це наше з Вами світле майбутнє. Начальник відділу культури і туризму Юлія Літвінова висловлює велику подяку колективу та небайдужим громадянам району за підтримку в організації та проведенні акції. 




Шукати в на сайті