Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 квітня 2016 р.

Виставка витинанки в центральній бібліотеці


В читальному залі центральної бібліотеки Добропільської районної ЦБС з 26.04.2016 до 16.05.2016 експонується виставка витинанок майстрині Балик Наталі, директора Володимирівського сільського будинку культури. Витинанки - один з видів українського народного декоративного мистецтва, що має глибокі й багаті традиції.
Це сюжетні та орнаментальні прикраси житла, ажурно або силуетно витяті ножицями, вирізані ножем з білого й кольорового паперу. У давнину їх використовували для прикрашання стін, вікон, полиць, груб, печей. Роботи Наталі Леонідівни вражають вишуканістю та довершеністю ліній. У творах майстрині вдало та органічно поєднуються графічність і декоративність. Творчість майстрині ґрунтується на народних традиціях. На виставці представлені роботи глибокі за змістом та складні за виконанням. Залишається незбагненною її безмежна фантазія та майстерність завдяки якій Балик Наталя звичайний папір перетворює на справжній витвір мистецтва. Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з шедеврами з паперу.


Шукати в на сайті