Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 квітня 2016 р.

«Здоров’я нації – виклик Чорнобильські катастрофі»

До 30-ої річниці Чорнобильської катастрофи в Панському саду с. Добропілля пройшли змагання з футболу серед КФК району. На початку змагань виступила заступник голови райдержадміністрації Наталя Петрівна Перекотій. Вона привітала учасників та подякувала керівництву ТОВ «Рута-Плюс» та тренеру-викладачу КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Віктору Григоровичу Крамареву за надану допомогу у підготовці футбольного поля, генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко за надану матеріальну допомогу для придбання призів учасникам. На захід були запрошені спеціалісти Добропільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, які провели акцію «За здоровий спосіб життя». Були роздані засоби контрацепції та спортивна газета.
У змаганнях прийняли участь 3 команди. Вирішили грати по кругові системі. За підсумками змагань команди зайняли такі місця: І місце зайняли футболісти сел. Мар’янка, ІІ місце посіли спортсмени смт. Святогорівка та ІІІ місце – с. Добропілля. Всі учасники одноголосно вирішили відмітити воротаря команди с. Добропілля Руслана Мельника та нагородити його футбольним м’ячем за високу майстерність. Команди були нагороджені грамотами та футбольними м’ячами.

Шукати в на сайті