Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 квітня 2016 р.

Звернення в.о. голови райдержадміністрації до жителів Добропільського району з нагоди 30-ї річниці аварії на ЧАЕС


                                         Шановні земляки!

Сьогодні минає 30 років з того трагічного моменту, коли 26 квітня 1986 року сталась техногенна, гуманітарно-екологічна катастрофа світового масштабу - аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Україна та Європа досі долають наслідки цієї катастрофи, які були б ще більшими і страшнішими, якби не людський подвиг та відвага, які є неоціненними. Подвиг ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи – приклад мужності та героїзму…
Сьогодні, згадуючи трагічні події 30-річної давнини, ми вшановуємо людей, які своєю працею, мужністю, ціною свого здоров’я і життя змогли подолати страшну катастрофу, яка сколихнула нашу країну вночі 26 квітня 1986 року вибухом на Чорнобильській атомній електростанції.Без минулого немає майбутнього. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг героїв-ліквідаторів, яких ми вже звично називаємо чорнобильцями, їх самовідданість та самопожертву. Низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, серед яких були і добропільці, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть почасти не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку наражалися.Слава живим героям-чорнобильцям та світла пам’ять тим, хто передчасно пішов із життя внаслідок цієї трагічної аварії.

З глибокою шаною та повагою,

В.о. голови райдержадміністрації   О.Л. Баранник

                                                            

Шукати в на сайті