Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

суботу, 1 жовтня 2016 р.

Шановні освітяни!


       Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята –  Дня працівника освіти. Своєю наполегливою працею, професіоналізмом, самовідданістю Ви сприяєте становленню високоосвіченого покоління демократичної України. Ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.
    Глибоко переконаний у тому, що Ваш професіоналізм, відданість обраній справі та підтримка районної влади стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашого району. Ми шануємо вашу мудрість і наполегливість, професіоналізм і самовідданість. Вашими зусиллями, шановні педагоги, твориться майбутнє України.
     Від щирого серця зичу Вам справжнього людського щастя, міцного здоров'я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку.

Голова райдержадміністрації      Дмитро Олександрович Кірносов

Шукати в на сайті