Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 6 жовтня 2016 р.

«Душі людської доброта»

        4 жовтня 2016 року у Шевченківському СК відбувся захід «Душі людської доброта» на якому були присутні представники територіального центру району в рамках заходів до Міжнародного дня людей похилого віку. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді - це в характері героїнь свята: Карахтанової З.М.- вчителя за професією, ветерана праці органів місцевого самоврядування, людини з великої літери на території громади, Плясовиці В.С. – жінки, яка займається активно добрими справами - організацією з днів благоустрію села, наданню волонтерської допомоги одиноким громадянам, проведенням акцій, та Романової Г.О. - переможниці конкурсу «Квіткарі с. Шевченко».
     Відділенням денного перебування територіального центру було проведено тренінг «Емоції людей похилого віку», бесіда «Особливості і принципи харчування людей похилого віку», і сеанс фітотерапії. Велика вдячність за матеріальну підтримку ПрАТ «Глини Донбасу» Ткачу І.В., та голові ГО «Добре поле» - Марченко Л.О.
За організацію і проведення заходу висловлюємо слова вдячності Колосову В.В. Світлівському сільському голові, Сметаніній А.М., Дорошкевич Т.В., вокальному колективу «Джерело» керівнику Британ С.І.





Шукати в на сайті