Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

суботу, 15 жовтня 2016 р.

Згуртування активних сімей с.Добропілля

1991 році на базі Добропільського районного Будинку культури був створений сімейний клуб "Іван та Мар'я ", в якому інтелегенція села Добропілля могла відпочити після трудових буднів. За 25 років існування цей клуб неоднаразово приймав участь в обласних конкурсах і завжди займав призові місця. 15 жовтня відбулось чергове засідання сімейного клубу "Іван та Мар'я".  На ювілейному заході учасники клубу згадували свої виступи у Донецькому драматичному театрі, обласному клубі воїнів Афганців, виступ в Святогір'ї, Краматорську, Артемівську, смт.Райгородок та інших містах. 
Всі члени клубу по традиції готують тематичні домашні завдання з обов'язковим приготуванням торту. На цей раз танцювально-розважальна програма мала назву "Осіння мозайка" в якій усі присутні брали активну участь у іграх, конкурсах за що були нагороджені ювілейними сувенірами. 
Протягом всього заходу лунали пісні у виконанні Корчомкіна С.А., Зими - Корчомкіної Л.А., Кулікової І.І. Наприкінці вечора усі присутні проспівали гімн сімейного клубу "Ветка сирени". Члени клубу побажали своєму керівнику Кравченко Н.Г. надалі проводити засідання та відзначити золотий ювілей сімейного клубу.





Шукати в на сайті