Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Осінній легкоатлетичний крос

      На території Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст. 21 жовтня 2016 року відбувся осінній легкоатлетичний крос серед вихованців КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради, в рамках заходів присвячених Дню визволення України від фашистських загарбників.
     Такого роду змагання спрямовані на залучення підростаючого покоління до систематичних занять спортом, популяризації легкої атлетики. А для тих, хто постійно займається спортом, дозволяють придбати змагальний досвід.
Трасу для легкоатлетичного кросу підготували не на стадіоні, а по всій території школи. Це дозволило підвищити інтерес учасників до заходу. Адже їхній шлях пролягає по мальовничих околицях, а особливості ландшафту роблять трасу цікавішою. 
В загально-командному заліку змагання показали такі результати:
І місце зайняла команда вихованців КЗ «Районна ДЮСШ» Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст.. ( тренер Матвійчук О.І.);
ІІ місце посіла команда вихованців КЗ «Районна ДЮСШ» Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Терещенко О.Г.).
В особистому заліку серед юнаків та дівчат високі результати на дистанціях показали:
200 м – Андрейченко Микита, Кузнецова Марія ( тренер Матвійчук О.І.);
400 м – Андрійченко Олександр, Пташенчук Єлизавета (тренер-викладач Матвійчук О.І.);
600 м – Кузнецова Наталя, Сидорук Валерія (тренер Терещенко О.Г.).
Всі учасники залишилися задоволені своїми результатами  і за це були нагороджені грамотами. Вітаємо найшвидших і бажаємо їм подальших успіхів!

Шукати в на сайті