Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

28 жовтня – День визволення України

28 жовтня Україна відзначила 72-гу річницю визволення від фашистських загарбників. Наша держава внесла величезний внесок у здобуття перемоги над нацизмом. Сьогодні ми всі повинні вшановувати пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни, що стала найбільш кривавою в історії людства. Український народ і сьогодні готовий зі зброєю в руках рішуче відстоювати незалежність та територіальну цілісність держави. 28 жовтня в населених пунктах Добропільського район пройшли заходи з цієї нагоди. В сел. Світле депутатський корпус разом з місцевим керівництвом та громадою зібралися біля обеліску загиблим воїнам, щоб покласти квіти та вшанувати пам'ять загиблих в ті роки хвилиною мовчання. Громада села Криворіжжя провела урочисте покладання квітів та вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя відстоював мир на землі.
В с. Кам’янка біля Братської могили відбувся мітинг "Немає подвигів забутих" за участю районного депутата В. Карнаушенка, громади села.

Шукати в на сайті