Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Школа успіху, любові і добра

Наша Світлівська школа – особлива. Перших учнів вона зустріла у 1921 році, а у 2016 році школі виповнилося 95 років.  Школа пишається своїми досягненнями. Наші випускники працюють у різних куточках нашої держави і далеко за її межами. Є серед них і льотчики, і інженери, і генерали, і вчителі, і вчені, і шахтарі, і лікарі, і спортсмени, і депутати Верховної ради України. За час існування наша школа вивела на життєві дороги понад 2000 вихованців. Більшість сьогоднішніх випускників отримують вищу освіту у медичних, технічних і педагогічних вузах (Наумова Катерина, Кібкало Роман, Шевчук Денис, Болбат Дмитро, Сорокін Андрій, Столяр Дар’я, Алєксєєва Вікторія та ін.). Маємо надію на те, що згодом наше село поповниться молодими фахівцями.
У школі створені відповідні умови для розвитку творчої обдарованості учнів. Учні переконані, що усі предмети надзвичайно цікаві і захоплюючі , які розвивають логіку, абстрактне мислення, розуміння законів існування матеріального світу та науковий світогляд.
Із року в рік вчителі поліпшують свою майстерність, дають глибокі знання своїм вихованцям, тому наші учні активні учасники і переможці районних олімпіад, обласних і Всеукраїнських конкурсів.
Вихованці школи є активними учасниками і переможцями обласних змагань «Веселі старти» (ІІІ місце), районних конкурсів : юних журналістів «Епоха імені тебе» (І місце), «Майданс Добропільщини» ( І місце ,« Гран-прі»), « Поетична юнь Добропільщини»( І місце).
Художній колектив школи нагороджений дипломом за зайняте І місце у районному дитячому фестивалі української народної творчості« Душа моя співуча», у конкурсах « Мелодія весни», «Краса врятує світ». 

Лауреатами І, ІІ і ІІІ премій VІІ Міжнародного конкурсу – фестивалю «Сузір’я Святогір’я», який проходив у м.Миколаївка 10.04 2016 року, стали Буганцев Валентин, Лиса Софія, Живиляк Діана. Вони були нагороджені сертифікатами до Міжнародного фестивалю у Чехію, кубками і дипломами. 
У жовтні 2016 року учень 11 класу Буганцев Валентин та випускниця школи Лиса Софія вибороли І місця серед вокалістів на Міжнародному фестивалі - конкурсі GOLD EUROPE, який проходив у столиці Чехії - Празі. Ці результати досягаються завдяки спільній роботі школи і Будинку народних традицій села. Педагогічний колектив школи співпрацює з дошкільними навчальними закладами (дитячими садками с.Світле, с.Шевченко, с.Новий Донбас), з організацією ветеранів воїнів – афганців, з районним Центром дитячої та юнацької творчості . Велика увага приділяється вихованню духовності. 
У Світлівській ЗОШ I – III ступенів впроваджена олімпійська освіта, її мета – виховання у школярів традицій і культури, здорового способу життя на засадах гуманістичних ідеалів і цінностей. Запроваджено факультатив «Майбутній олімпієць».
У школі виховуються спортсмени обласного і Всеукраїнського рівнів (Михалко Олександр, боксер, навчався в Донецькій школі олімпійського резерву. З 2015 року вихованцем цієї школи є наш учень - Мартов Владислав). Активізувалася діяльність по впровадженню в навчально- виховний процес та методичну роботу нових освітніх технологій, мультимедійної та комп`ютерної техніки. 
Ми живемо в переломну епоху. Сьогоднішні діти несуть у собі еволюційні здібності, і ми маємо виховати це майбутнє. Перед педагогами стоїть важливе завдання – розвивати особистість не лише через набуття знань, умінь та навичок, а й через розвиток самовдосконалення, які будуть використані в майбутньому житті.  Наш навчальний заклад не просто школа, а острів успіху, любові і добра, де дитину завжди зрозуміють, де немає байдужості, де впродовж усіх років зберігається бажання вчитися, де вся робота спрямована на розкриття творчого потенціалу дитини, формування особистості зрілої, духовно багатої, усебічно розвиненого громадянина, патріота, творця свого життя і долі. Світлівська опорна школа – загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів, що надає повну загальну середню освіту, забезпечений кваліфікованими педагогічними кадрами, має сучасну матеріально-технічну і навчально-методичну базу, зручне розташування і забезпечує допрофільну підготовку та профільне навчання, поглиблене вивчення окремих предметів. Ми запрошуємо до нашої школи усіх, хто бажає отримати повну загальну середню освіту та стати успішними людьми.
Педагогічний колектив
Світлівської опорної школи
І – ІІІ ступенів



Шукати в на сайті