Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

"Жіночі покровські посиденьки"

14 жовтня в Добропільському сільському Будинку культури пройшло чергове засідання жіночого клубу "Бабине літо" - "Жіночі покровські посиденьки". На свято завітала заступник Добропільського сільського голови Павлова А.І. з солодкими подарунками, яка привітала усіх присутніх зі святом Українського козацтва, Захисника України, святом Покрови Святотої Богородиці.  Також на цьому заході була присутня завідуюча відділенням денного прибування територіального центру Добропільського району Катрич О.М..
Вона не тільки розповіла жінкам про роботу терцентру, но і пригостила жінок смачними рулетами та цукерками. На протязі всьго свята лунали пісні у виконнані солістки СНК "Візит" А.Кравченко - керівник Корчомкін С.О. та дитячого вокального колективу "Дзвоник" - керівник Кулікова І.І.  Директор Добропільського сільського будинку культури Кравченко Н.Г. створила дуже добру та затишну атмосферу у приміщенні. Учасниці жіночого клубу були задоволені цим заходом, тому ще довго після його закінчення не хотіли розходитися по домівкам. Велика вдячність бібліотекарю Добропільської сільської бібліотеки філ.№5 Шевчук Л.М. за підборку літературного матеріалу.
Джерело посилання:http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com/2016/10/blog-post_88.html




Шукати в на сайті