Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Многая літа

         7 жовтня 2016 року – на території с.Світле відбувся І-й районний фестиваль фольклору «Роде наш красний»- фестиваль пісенних українських традицій, які беруть початок з глибини віків, а нам передаються від старшого покоління. 
     Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району було проведено опитування учасників фестивалю з метою виявлення найстаршого учасника фестивалю та колективу учаснику фестивалю, якому в сумарному обліку найбільше років.
    Переможцями оголошено: вокалістку хору ветеранів м. Мирноград Сіренко Надію Семенівну, якій виповнилось 86 років і вона продовжує займатись співом у творчому оточенні своїх друзів; колектив хору ветеранів «Беспокойные сердца» (керівник Кирильченко Василь Іванович) – вік його учасників складає 817 років на 9 чол.
    Нагородження учасників зрілого віку надає позитивний приклад для цієї категорії громадян- бути активними в житті, оптимістичними і не відчувати себе самотнім. Терцентр приєднався до атмосфери родинного затишку проведення фестивалю, пригостивши усіх бажаючих чашкою гарячого чаю, цукерками, печивом, які надано ПрАТ «Глини Донбасу» і ГО «Добре поле».
Ми щиро вітаємо переможців фестивалю і пишаємося талановитими, яскравими, непевершеними виконавцями фольклору рідної Добропільщини, які отримали 3 головних приза.




Шукати в на сайті