Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Шановні ветерани, дорогі співвітчизники!

28 жовтня ми відзначаємо пам’ятну дату – день звільнення України від німецько-фашистських загарбників. Спливають десятиріччя, але ми завжди з глибокою шаною згадуємо героїв, які ціною власного життя виборювали мир та спокій на українській землі.
Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.
Сьогодні перед нами багато проблем, свята справа захисту України єднає кожного з нас в єдину, сильну націю. Український народ готовий зі зброєю в руках рішуче відстоювати незалежність та територіальну цілісність держави. Ми повинні ростити нове покоління на вашому прикладі, шановні фронтовики, та на прикладі сьогоднішніх захисників України. Ми господарі на своїй землі, тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної Батьківщини.
Бажаємо кожній родині – здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливим.
З Днем Визволення, шановні земляки!

Голова Добропільської  райдержадміністрації                                                        Д.О. Кірносов



Шукати в на сайті