Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Допомога школярам району

            Добропільцям завжди була притаманна така людська риса, як небайдужість до чужої людини і добровільне бажання допомогти їй у важкій ситуації. Найбільшим виявом гуманності і милосердя є благодійність – можливість ділитися душевним теплом, допомагати матеріально тим, хто цього потребує. Будь-яка допомога важлива. Хтось може дати хліб, інший – гроші, а інколи – проявити увагу.
     Яскравим прикладом того, як можна долучитися до доброї справи, є робота депутатського корпусу Добропільської районної ради VII скликання.  В вересні місяці за сприянням депутата Добропільської районної ради Павла Івахненка і при фінансової підтримки депутата районної ради Вадима Мартова та директора фермерського господарства Станіслава Філонова, діти з малозабезпечених сімей Світлівської сільської ради отримали шкільне приладдя. Депутат районної ради Володимир Настич надав допомогу освітнім закладам Світлівської сільської ради на вітамінізацію дітей. Дуже приємно, що благодійність притаманна районним обранцям Добропільщини, адже немає нічого на світі приємнішого, ніж бачити щасливі обличчя дітей, дарувати тепло і любов людям, піклуватися про них, робити їм добро.



Шукати в на сайті