Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 20 жовтня 2016 р.

Обласний краєзнавчий семінар у Краматорську

20 жовтня 2016 директор ЦБС Чикар С.В. та бібліотекар центральної бібліотеки Бичкарьова С.І. прийняли участь в роботі обласного семінару «Місія бібліотек у формуванні духовного потенціалу нації та збереження культурної спадщини краю». З основною доповіддю виступила директор ЦМПБ м. Краматорськ Помоз О.Г. «Бібліотечне краєзнавство у системі формування духовності користувачів та збереженні культурної спадщини краю».
Згідно програми семінару, бібліотекар центральної бібліотеки Бичкарьова С.І. виступила з відео презентацією «Літературне краєзнавство як засіб патріотичного виховання і формування творчих здібностей читачів», під час якої розповіла про роботу центральної бібліотеки - як центра популяризації краєзнавчих знань, пошуково-дослідницької, інформаційно-просвітницької діяльності. Про співпрацю з місцевими краєзнавцями, закладами культури, освіти, громадськими організаціями, краєзнавцями і науковцями з суміжних районів та областей.
Презентувала для бібліотечних працівників області видавничу діяльність останніх років, збірки: «Славимо рідний край» про письменника – земляка М.Ф. Чернявського, «Краю мій, оспіваний в віршах» учасників літературно – поетичного конкурсу, «Я поіменно славлю вас усіх» поета-земляка, ветерана Другої світової війни М.Г. Рекуна. Учасники семінару поділились досвідом роботи з різних напрямків краєзнавства та сучасних форм роботи в популяризації краєзнавчих знань.



Шукати в на сайті