Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Участь у мітингу-реквієму

Сьогодні 14 жовтня 2016 року заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко взяла участь у мітингу-реквієму, що проводився Золотоколодязькою сільською радою на місці загибелі воїнів ЗСУ. На мітингу були присутні Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко, працівники сільської ради, бібліотеки, депутати, військові, громада та школярі. З вітальним словом до присутніх військових звернулася сільський голова Тетяна Сидоренко, вона подякувала бійцям за те, що захищають нашу країну від російського агресора. За те, що дають змогу нам жити і працювати.
Дуже гарно підготували концертну програму працівники будинку культури. Наталя Денисова, яка нещодавно почала працювати культорганізатором, успішно дебютувала в організації проведення свята. До присутніх звернувся заступник командира батальйону Ігор Немінський. Він сказав, що відстоюють нашу свободу і незалежність ради того, щоб діти зробили нашу країну процвітаючою. Навіть негода не перешкодила тому, щоб подарувати святковий настрій нашим Захисникам.
 Джерело посилання:http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com/2016/10/blog-post_50.html



Шукати в на сайті