Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 27 жовтня 2016 р.

«Діалог народу і влади та протидія корупції» в Добропільському районі

На виконання доручення голови Донецької облдержадміністрації Жебрівського П.І. від 31.08.2016 року 27 жовтня  о 14.00 в будинку культури с. Золотий Колодязь відбувся розширений прийом громадян в рамках проекту «Діалог народу і влади та протидія корупції», який розроблений головою правління міжнародної правозахисної організації «Міжнародна ліга» Едуардом Багіровим. Суть його полягає в тому, що всі органи влади України повертаються обличчям до простих людей і починають спільний діалог з виведення країни з кризи, вирішення актуальних питань.


На даний захід були запрошені представники Добропільської об'єднаної податкової інспекції, Добропільського об'єднаного управління ПФУ, Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області, Костянтинівської місцевої прокуратури, Добропільського об'єднаного міського військового комісаріату, КЛПЗ Добропільський районний ЦПМСД, управлінь та відділів РДА.
Відкрив і провів проект «Діалог народу і влади та протидія корупції» голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Олександрович Кірносов.
Піднімалися такі питання:
- щодо ямкового ремонту доріг;
- щодо перерахунку пенсії;
- щодо відсутності освітлення деяких вулиць с.Золотий Колодязь;
- щодо перерахунку субсидій;
- щодо автобусного сполучення;
- щодо незаконної оренди ставків;
- щодо роботи дільничого інспектора та поліції в цілому;
- щодо роботи лікаря;
Не оминули присутні і такої актуальної на сьогоднішній теми, як децентралізація влади і створення територіальних громад. Дмитро Олександрович та Тетяна Борисівна Сидоренко, сільський голова, розповіли жителям громади про всі можливі варіанти об'єднання, фінансовим управління райдержадміністрації підготовлені всі економічні розрахунки, з якими можна ознайомитися, та наголосили, що все буде вирішувати громада.
Закінчуючи розширений прийом, Дмитро Олександрович побажав громаді Золотоколодязької сільської ради обрати правильний, економічно - обгрунтований шлях об'єднання в територіальну громаду, подякував депутату Золотоколодязької сільської ради Денисову Сергію Анатолійовичу та директору Золотоколодязької загальноосвітньої школи Ралькіну Миколі Васильовичу за активну життєву позицію та ініціативність.
Будемо сподіватися, що даний захід сприятиме покращенню динаміки довіри громадян країни до виконавчої влади та оперативному вирішенню нагальних питань, не дивлячись на те, що бажання влади до діалогу цього разу виявилося сильнішим, ніж у мешканців сільської ради. Але будемо сподіватись на подальшу взаємну і плідну співпрацю сільських депутатів, мешканців сіл та влади. Влада буде продовжувати і надалі проводити такі розширені прийоми.


Шукати в на сайті