Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 12 жовтня 2016 р.

«Україна мати – вмій її захищати»

     12 жовтня 2016 у Святогорівській школі пройшли заходи, присвячені Дню Захисника Вітчизни. Шкільний бібліотекар Прокопенко Л.В. провела інтелектуально – пізнавальну програму для 5-6 класів «Україна мати – вмій її захищати». Загальношкільне свято пройшло в Святогорівському БК “Бійці невидимого фронту: снаряд чи слово?”(військово-спортивне змагання для 9-11класів сумісно з військовими). Глядачами були учні школи та військові.
     Змагання: 5 команд по 4 учні і 2 військових. Перемогу в змаганні отримав 8 клас. Учні та військові обмінялись подарунками та сувенірами. Було весело та пізнавально.




Шукати в на сайті