Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 26 жовтня 2016 р.

Відбулося засідання колегії

     26 жовтня 2016 голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов очолив роботу колегії райдержадміністрації. Участь у засіданні колегії взяли  голова районної ради Тамара Бєлянкіна, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, представники громадськості та ЗМІ. 
   Перед початком розгляду питань порядку денного голова райдержадміністрації представив в.о. начальника поліції Гонтаря Богдана Миколайовича. В.о. начальника поліції у своєму зверненні до сільських голів, представників ЗМІ повідомив про випадки шахрайства за телефоном, які знов продовжуються у Добропільському районі, та зазначив необхідність проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення, особливо серед пенсіонерів, щодо попередження таких випадків. Потім члени колегії перейшли до розгляду питань порядку денного. Першим було розглянуто  питання про підсумки виконання бюджету Добропільського району 9 міс. 2016 року.


В своїй доповіді начальник фінансового управління В. Тітова зазначила, що до загального та спеціального фондів зведеного бюджету району за 9 місяців 2016 року з урахуванням трансфертів надійшло 99560,7 тис.грн. податків, зборів та інших обов'язкових  платежів, або 73,6% до річних планових призначень та 93,8% до уточнених планових призначень 9 місяців 2016 року. Видаткова частина зведеного бюджету району з урахуванням трансфертів з держбюджету за підсумками 9 місяців 2016 року виконана в сумі 80820,8тис.грн., що становить 52,4% до уточнених річних призначень, що на 10400,8тис.грн. або на 14,8% більше відповідного показника попереднього року, в т.ч. видатки загального фонду місцевих бюджетів склали 64473,4тис.грн. або 66,9% до уточнених призначень, спеціального фонду - 16347,4тис.грн. або 28,2% до уточнених призначень. 

Про стан кадрової роботи та додержання законодавства з питань державної служби в Добропільській райдержадміністрації доповіла О. Тещинська, начальник відділу управління персоналом райдержадміністрації. Після обговорення всіх питань, члени колегії прийняли відповідні рішення.


Шукати в на сайті