Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Ярмарок професій та послуг служби зайнятості

З метою надання допомоги випускникам навчальних закладів у виборі майбутньої професійної діяльності, формування у них свідомого та відповідального ставлення до цього вибору, а також відновлення соціального статусу робітника в суспільстві та підняття престижу робітничої професії Добропільський міський центр зайнятості провів 27 жовтня в Палаці культури шахти «Добропільська» ярмарок професій та послуг служби зайнятості. 
На початок заходу щирі слова-звертання на адресу майбутніх випускників та гостей ярмарку професій прозвучали від начальника відділу виконавчого комітету міської ради Оксани Іватіни. Директор Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць зазначила, що профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю - є важливим напрямком роботи служби зайнятості, звернула увагу на затребуваність на теперішній час саме робітничих професій та побажала майбутнім абітурієнтам побажала визначитися з професією, яка стане запорукою їх майбутнього добробуту.
До заходу долучились 12 представників навчальних закладів всіх рівнів професійної освіти. Присутні ознайомились з відео – презентаціями, отримали детальну інформацію про напрямки навчання, умови вступу, матеріально-технічною базою, а також можливостями працевлаштування після отримання фахової освіти. Захід відвідали майже 300 учнів загальноосвітніх шкіл м.Добропілля та Добропільського району. 
Робота Ярмарку професій має профілактичний вплив на ринок праці, дає можливість учням поспілкуватися з представниками начальних закладів у зручному форматі та вкотре замислитись на важливим кроком свого життя – вдалим вибором професії, а тому з кожним роком набуває все більшої популярності серед жителів міста та району.

Шукати в на сайті