Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Зустріч старих друзів

Під такою назвою відбувся захід територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району, який відбувся 28 жовтня за участю директора центру Болотової М.С., депутата Добропільської районної ради Карнаушенка В.В. у Кам’янському СК. Кожна людина прагне мати поряд у житті вірних та надійних друзів. Така дружба приносить нам радість, сповнює наші серця любов’ю і наділяє високими почуттями, підтримує і в радісні хвилини, і в горі. Учасники зустрічі - колишні працівники колгоспу: тваринники, водії, механізатори широкого профілю, працівники органів місцевого самоврядування. Чуйно і відверто дякували друзі один одному за добрі життєві вчинки, надійну підтримку та за чашкою гарячого чаю згадали не один рік дружнього життя. Музичні вітання лунали від Наталі Гайдоби, Тетяни Залєвської, Віктора Карнаушенка.
Заввідділенням денного перебування Катрич О.М. надала поради по харчуванню людей похилого віку, ознайомила з планом проведення заходів на 2017 рік. Зустріч відбулась в теплій і душевній атмосфері. Велика вдячність за матеріальну підтримку генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ткачу І.В., голові ГО «Добре поле» Марченко Л.О., директору Кам’янського сільського клубу Кутній В.П.




Шукати в на сайті