Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Віват переможцям Міжнародного фестивалю «GOLD EUROPE»!

      13 по 16 жовтня 2016 року   у столиці Чехії Празі відбувся міжнародний фестиваль - конкурс GOLD EUROPE, який зібрав близько 1000 учасників 11 країн світу: Україна, Молдова, Росія, Чехія, Словаччина, Угорщина, Німеччина, Австрія, Арменія, Індія, Румунія. Добропільщина гідно представила свій район та країну на міжнародному рівні.
     Дуже приємно, що саме діти з Добропільського району вибороли призові місця. Отже, Євгенія Рязанцева та Валентин Буганцев посіли І місце в своїх категоріях. Софія Лиса посіла ІІ місце.
У рамках фестивалю діти мали змогу показати свої таланти, поділитися досвідом з іншими учасниками, взяти участь у майстер-класах. Ця подорож до Європи запам’ятається яскравими екскурсіями та неповторними краєвидами.  Успіх на фестивалі ще раз доводить, що наш край багатий на талановитих, здібних та обдарованих дітей. Зараз ми не зупиняємося на досягнутому, працюємо, щоб і надалі підкорювати нові вершини. Хочеться побажати нашим талантам натхнення, творчості, віри у свої сили, розуміння. Також хотілося б висловити слова подяки за підтримку й надану матеріальну допомогу керівництву району та спонсорам: ПАТ «Веско » ПрАТ «Огнеупорнеруд», керівник Євгеній Цимерман, ТОВ «Перспектива», керівник Володимир Антипенко, фермерське господарство «БіС», керівник Валерій Благов, ГО "Добре поле" Марченко Л.О.,  ТОВ Агрофірма «Каравай», керівник Костянтин Кедя, завдяки яким відбулася ця поїздка.





Шукати в на сайті