Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Нарада з головами

   Сьогодні, 11 жовтня, голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів нараду з селищним, сільськими головами. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району. Перед початком роботи перший заступник голови райдержадміністрації О. Баранник наголосив увагу сільських голів на необхідності широкого залучення військовослужбовців ЗСУ до участі в заходах, присвячених Дню Захисника Вітчизни. 
    На нараді були розглянуті наступні питання: про стан підготовки об’єктів соціально - культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років; про стан та організаційні заходи щодо покращення роботи дошкільних закладів району; про визначення порядку дій та вирішення проблемних питань під час ліквідації надзвичайних ситуацій, пов’язаних із заметами у зимовий період.

Шукати в на сайті