Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 вересня 2017 р.

«Степова перлина» - 2017

З 8 по 10 вересня вже сьомий рік поспіль Межівський район зібрав таланти. У різних мистецьких номінаціях змагалися творчі колективи та солісти із трьох областей України – Дніпропетровської, Донецької, Запорізької за звання «кращий» у Міжрегіональному мистецькому фестивалі-конкурсі «Степова перлина».
Цьогоріч фестиваль вразив великою кількістю учасників та репертуаром.
Програма фестивалю включала виставку-ярмарок робіт народних майстрів з вишивки, різьби по дереву та живопису. Можна було спробувати страви національної кухні.  Серед учасників фестивалю були й наші земляки – аматорські колективи та солісти Світлівського будинку народних традицій. Солістка Дар’я Апухтіна підкорила глядачів дивовижним вокалом. Вона виконала пісню «Матусини очі». Журі, аплодуючи, кричали «Браво!». 
Дар’я залишила позаду всіх солістів-вокалістів, виборовши почесне Гран - Прі. Аматорські колективи стали окрасою фестивалю та вкотре продемонстрували свій вокальний талант і посіли призові місця у жанрі «народна пісня»: І місце – вокальний ансамбль «Джерело», ІІ місце – народний фольклорний ансамбль «Світанок».  Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих успіхів на ниві пісенного мистецтва.



Як завжди, приємно вразила глядачів своїм майстерним виконанням пісні «Мальви» Діана Живиляк та у віковій категорії 13-16 років посіла ІІ місце.
                                                    





 

Шукати в на сайті