Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 вересня 2017 р.

Спілкування з людьми в пріоритеті для влади району

11 вересня 2017 року голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів виїзний прийом громадян в Шилівській сільській раді в селах Кам’янка та Лиман. Близько 15 громадян виявили бажання звернутись до голови райдержадміністрації в с. Кам’янка. Основне і найболючіше питання – це водопостачання. Головою надані вичерпні роз’яснення щодо вищезазначеного питання, підрядна організація, яка виконує роботи по капітальному ремонту водогону обіцяла закінчити роботи до кінця поточного місяця. Також було озвучене питання ремонту дороги в селі, баланосоутримувачем якої є обласна служба автомобільних доріг.
Голова пообіцяв розглянути питання фінансування виготовлення ПКД для ремонту цієї ділянки дороги та її фінансування. Також людей цікавили питання покращення медичного обслуговування, підвезення школярів. В селі Лиман людей турбують питання відсутності вуличного освітлення, магазинів, дитячого майданчику. Головою райдержадміністрації надано доручення Шилівському сільському голові  взяти ці питання під особистий контроль та вжити заходів щодо їх вирішення найближчим часом. Отже проведення виїзних прийомів за місцем мешкання громадян - важлива та необхідна форма роботи із зверненнями громадян, спілкування з людьми безпосередньо в населених пунктах району дає змогу визначити основні проблемні питання та знаходити шляхи їх вирішення.



Шукати в на сайті