Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 вересня 2017 р.

Засідання районної комісії з контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини

28 вересня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій відбулося засідання районної комісії з контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини.
На порядку денному були такі питання:
1. Щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року №1751 порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ями з дітьми, із змінами внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014 року.
2. Про призупинення соціальних виплат при народженні дитини Лишкус Катерині Вікторівні.
3. Про поновлення та продовження виплат коштів державної допомоги при народженні дитини Гусейновій Катерині Володимирівні.
4. Про призупинення соціальних виплат при народженні дитини Сорокіної Анастасії Вікторівні.


Шукати в на сайті