Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 18 вересня 2017 р.

В Святогорівці святкували ювілей !

Днями колектив Святогорівського міського будинку культури на чолі з директором Іриною Рязанцевою відзначав 35-річчя з дня урочистого відкриття свого закладу.
В усі часи він був та є осередком культури. Він залишається улюбленим місцем дозвілля жителів селища, місцем, де панує атмосфера щирості, доброзичливості, співдружності та натхнення. За 35 років Будинок культури пережив багато хороших та цікавих подій. Багато хто з жителів пройшов тут школу творчості, а вже сьогодні сюди приходять їх діти, онуки, а в декого і правнуки. 
Уже 35 років ансамбль народної пісні «Мрія» своєю щоденною копіткою працею береже і примножує традиції українського народу.
Працівники МБК говорять, що ювілей - це не тільки історична віха, але й привід, щоб оцінити пройдений шлях, згадати тих, хто присвятив своє життя, свій талант рідному закладу. Готуючись до ювілейного вечора, продумували все до дрібниць. Атмосферу в центральному фойє наповнили спогадами про той МБК, який мало хто знає і пам’ятає.
Перед початком святкового концерту на всіх присутніх чекала фото - виставка минулих років, вироби талановитих майстрів декоративно-прикладного мистецтва. 
На свято завітали всі, хто писав історію закладу, та ті, хто творить її сьогодення.
Почесною гостею на святі була секретар Святогорівської селищної ради Тетяна Авраменко. Вітальна промова Тетяни Анатоліївни була теплою і зворушливою.
Із теплими словами вітання з нагоди святкування ювілею закладу культури до присутніх звернулася голова громадської організації «Добре Поле» Любов Олександрівна Марченко, з побажаннями всім присутнім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, доброї долі, здійснення мрій і піднесеного настрою. Не обійшлося і без приємних сюрпризів. Любов Олександрівна вручила Сертифікат на отримання принтеру від ПрАТ «Глини Донбасу» керівник Ігор Ткач.
Щирі слова прозвучали на адресу колективу закладу від спеціаліста відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяни Сметани.
З ювілейною датою колектив привітала і голова районної жіночої організації Людмила Володимирівна Наровілова, яка у своїй промові наголосила про спільну співпрацю закладу культури зі школою та організацією жінок селищної ради.
Яскравим був виступ ансамблю народної пісні «Мрія», без якого не обходиться жоден з культурних заходів не лише селища Святогорівка, а й всього району. Тому можна впевнено стверджувати, що сільським мешканцям є чим пишатися: зерно культури, яке було засіяне ще 35 років тому, сьогодні дає добрий урожай.
Всі, хто завітав цього дня, отримали яскраві мистецькі дарунки від Ірини Рязанцевої та Тетяни Бєлової.
Атмосфера творчості, гармонії та любові, створена злагодженою та чіткою роботою колективу, панувала в залі упродовж всього дня.










Шукати в на сайті