Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 вересня 2017 р.

Закінчується приписна кампанія, згідно якої Ви маєте право вільно вибрати та змінити лікаря

КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» нагадує всім мешканцям Добропільського району, що  30 вересня 2017 року закінчується приписна кампанія, згідно якої Ви маєте право вільно вибрати та змінити лікаря, який надає первинну медико-санітарну допомогу: лікаря загальної практики-сімейного лікаря, терапевта дільничного, педіатра дільничного.
Відповідно до Порядку вибору та зміни лікаря первинної медико-санітарної допомоги, затвердженого Наказом МОЗ України від 04.11.2011р. за №756, вибір/зміна лікаря здійснюється особою один раз на рік.
Якщо Ви бажає обрати/змінити лікаря, Ви маєте звернутися до лікаря для заповнення реєстраційної форми пацієнта лікаря первинної медико-санітарної допомоги за формою, затвердженою у встановленому законодавством порядку.
Перед заповненням Реєстраційної форми Ви маєте ознайомитись з інформаційним листком для пацієнта, що наведений у Реєстраційній формі, та надати письмову згоду на збір і обробку персональних даних, оформлену відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
У випадку зміни постійного місця проживання Ви можете обрати лікаря за новим місцем проживання, представивши талон про відкріплення від колишнього лікаря первинної медико-санітарної допомоги за формою, затвердженою у встановленому законодавством порядку.
Вибір/зміна лікаря для осіб, які не досягли віку 14 років, або осіб, визнаних недієздатними в порядку, встановленому законом, здійснюється їх законними представниками.


Шукати в на сайті