Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 вересня 2017 р.

В селі Шахове відбулася спартакіада присвячена Дню фізичної культури і спорту

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.
З нагоди цього свята 9 вересня 2017 року на стадіоні в с. Шахове відбулася спартакіада присвячена Дню фізичної культури і спорту, в якому взяли участь 4 команди:
І команда - учні загальноосвітніх навчальних закладів Шахівської ОТГ;
ІІ команда – працівники Шахівської сільської ради;
ІІІ команда – працівники Центру безпеки громадян;
ІV команда – представники Золотоколодязьської сільської ради .
В рамках проведення спортивного свята проходили спартакіади з таких видів спорту: турнір з міні футболу, піднімання гирі, турнір з тенісу, перетягування канату.
Переможців нагороджували грамотами та медалями у кожному виді спорту, як в особистому заліку, так і визначаючи загальнокомандні місця.
За результатами змагань І загальнокомандне місце посіла команда Центру безпеки громадян, ІІ місце з однаковими результатами розділили дві команди Шахівської та Золотоколодязьської сільських рад, ІІІ місце зайняли учні загальноосвітніх навчальних закладів Шахівської ОТГ. Переможці змагань були нагороджені грамотами сектору освіти, молоді та спорту Шахівської ОТГ, кубками та грошовими винагородами.
Джерело:http://shahivska-gromada.gov.ua/news/17-14-59-10-09-2017/





 

Шукати в на сайті