Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Нарада по медицині

20 вересня 2017 року в приміщенні адміністративного корпусу КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Руденок Н.М. провела семінар – залік з завідувачами амбулаторій ЗПСМ з визначення рівня знань серед сімейних лікарів основних положень виконання законодавства з медичного догляду за новонародженою дитиною та за дитиною віком до 3-х років. Обговорювалось питання грудного вигодовування, як «золотого стандарту» оптимального харчування дітей грудного віку.  Опрацьовані питання представників колективу щодо недопущення випадків малюкової смертності.
На нараді було заслухано стан виконання урядової програми «Доступні ліки». З доповіддю виступив кожен завідувач амбулаторії.  Жваво обговорювалися заходи щодо імунізації населення Добропільського району проти кору.  Висвічувались та обмірковувались питання кадрового забезпечення, стан виконання програм та заходів, амбулаторна діяльність та інше.

Шукати в на сайті