Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 вересня 2017 р.

Тематичний семінар для роботодавців на тему «Служба зайнятості відкрита для всіх та кожного»

Добропільський міський центр зайнятості продовжує співпрацю з Шахівською об’єднаною територіальною громадою щодо наближення послуг до місцевого населення.  26 вересня 2017 року в центрі нашої уваги були роботодавці об’єднаної громади, для них був проведений тематичний семінар на тему: «Служба зайнятості відкрита для всіх та кожного» із залученням представників Данської ради у справах біженців. Захід відвідали 12 роботодавців, які ведуть свою діяльність на території Шахівської об’єднаної територіальної громади.
Заступник директора центру зайнятості Тетяна Яцура, відкриваючи семінар, окреслила ситуацію на місцевому ринку праці, означила проблеми та тенденції сучасного ринку, навела показники діяльності центру зайнятості, розповіла про сучасні пріоритети діяльності та надала інформацію про можливість отримання грошових грантів від чеської неурядової організації «Людина в біді» для започаткування/відновлення власного бізнесу.
Представники Данської ради у справах біженців в Україні Артем Ковтун та Петро Чумак докладно розповіли про Програми підтримки для громадян, які постраждали від військового конфлікту, а саме:
- програма підвищення конкурентоспроможності на ринку праці;
- програма надання бізнес-грантів на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу;
- програма створення робочих місць.
Багато питань було задано провідному юрисконсульту центру зайнятості Альоні Петровій щодо участі у проекті «Український донецький куркуль». Особливо роботодавці хвилювали питання отримання фінансової допомоги у розмірі до 500 тис.грн.
Про новітні форми роботи та сучасний інструментарій надання послуг роботодавцям присутнім розповіла провідний фахівець центру зайнятості Катерина Зіганшина. Відвідувачів зацікавила можливість скайпспівбесід з шукачами роботи, зйомка відео вакансій та отримання інформаційної підтримки служби зайнятості через електронну пошту та «Електронний кабінет роботодавця».
Наприкінці заходу, Тетяна Яцура подякувала всім учасникам за плідну роботу, допомогу та партнерство і запросила до подальшої співпраці у напрямку вирішення питань зайнятості громади. 

Шукати в на сайті