Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Семінар бібліотечних працівників

15 вересня в центральній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників району за темою «Бібліотека як комунікативний майданчик інтелектуального і культурного дозвілля громади».
Завідуюча методико-інформаційним відділом Бордовська О.В. надала методичні поради про роль сучасної сільської бібліотеки в житті громади та інноваційні зміни в обслуговуванні користувачів. Бібліограф ЦБ Рубцова М.В. провела консультацію по організації нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет. Бібліотекарі Святогорівської, Завидокудашевської та Новоукраїнської сільських бібліотек провели уроки майстерності у колі колег з досвіду роботи.

Шукати в на сайті