Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

В колі друзів

Під такою назвою пройшов захід у Вірівському СБК 29 вересня 2017 року (директор Рязанцев Ю.Л.) разом з територіальним центром соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Добропільського району ( директор Болотова М.С.)
Міжнародний день людей похилого віку – свято , яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших- одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому, в 1990 р Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування цього свята, призначивши його на перший день жовтня.
Ведуча заходу Ірина Рязанцева з теплом, любов’ю і шаною розповіла про долі та сімейні радощі ветеранів праці, жителів с. Вірівка, родини: Лабзи В.Г. і Н.М., Брацило Л.Б. та А.І., Пахомових Г.В., та О.М., Тремби С.М., та Н.Н., Кругових Г.П. та Є.В., Голікових Т.Г., та О.В., Кобець М.М. та М.О. та привітала, сповнених радості від зустрічі, жінок любительського об’єднання «Господиня». День літньої людини- це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою повагу та любов.
Щиросердечно привітала зі святом учасників заходу Т.М.Бєлянкіна- голова Добропільської районної ради, яка наголосила : « Найбільше багатство людей похилого віку- досвід, знання , уміння та мудрість. Пам’ятаймо і надалі про свій борг перед ветеранами праці та людьми поважного віку. Ми робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу від нас- від влади і мали гідний рівень життя».
Найважливіші для себе привітання присутні отримали від першого заступника голови організації ветеранів Добропільського району Л.В. Наровілової.
Справжній подарунок з високою майстерністю виконання до свята підготували учасники художньої самодіяльності Вірівського СБК: С.Блашников, І. Рязанцева, Є.Рязанцева, Д. Блашникова, гурт «Родина», дитячий вокальний ансамбль «Співаночки».
З питань соціального захисту населення та пенсійного забезпечення присутнім надали інформацію державний соціальний інспектор УСЗН Макаревич Н.О. та Нікітенко Ю.Ю.- начальник відділу обслуговування громадян ПФУ.
Проведено бесіду « Рухова активність в літньому віці» та відео-лекторій на тему « Це було, було …»
Затишна атмосфера спілкування за чашкою чаю залишила в душах присутніх думку про те, що ніколи не спорожніють і не збідніють наші серця, а будуть завжди відкриватись назустріч один одному, дбайливо зберігаючи дорогі спогади.
Дякуємо за матеріальну підтримку заходу ПрАТ «Глини Донбасу» - директор Ткач І.В., ГО «Добре поле» - голова Марченко Л.О. 

Шукати в на сайті