Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 26 вересня 2017 р.

Державна підтримка аграріям

Для підтримки агропромислового комплексу, розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації в наступному році Міністерством аграрної політики та продовольства України внесено пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2018 рік.
Державні програми будуть зорієнтовані на галузі, яка найбільше потребує підтримки, та здатна забезпечити довготривалий позитивний ефект для економіки та соціальної сфери.
Зокрема, проектом Закону України про Державний бюджет на 2018 рік передбачено:
1 млрд гривень - фінансова підтримка розвитку фермерських господарств та сільської кооперації;
1 млрд гривень - фінансування часткової компенсації вартості придбаної с/г техніки та обладнання українського виробництва;
2 млрд гривень - бюджетна дотація для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції; 2,3 млрд гривень - підтримка галузі тваринництва, зокрема, на напрями будівництва та реконструкції тваринницьких комплексів.
Загалом, на державну підтримку сільськогосподарської галузі у 2018 році, відповідно до Бюджетного Кодексу України, планується направити 1% від ВВП аграрної галузі.



Шукати в на сайті