Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 вересня 2017 р.

Привітання з Днем вихователя!

27 вересня відзначається День вихователя. Це свято дозволяє зайвий раз звернути увагу на кропітку працю вихователів, без яких неможливо уявити дитинство ні одного малюка.
Прийміть наші вітання з професійним святом вихователів і всіх працівників дошкільної освіти. Цей день є прекрасною нагодою побажати Вам професійних успіхів, удачі у всіх починаннях, відмінного здоров’я і радості від роботи. Нехай Ваші вихованці завжди ставляться до Вас з любов’ю і повагою, їх батьки цінують Вашу працю, а ми з боку керівництва завжди підтримаємо Вас у всіх починаннях.

Люди часто плутають свято День вчителя та День вихователя, а коли дізнаються, що це різні свята, задають собі питання: якого числа день вихователя в Україні 2017 та яка його історія.
День вихователя – загальнодержавне свято, яке проводиться 27 вересня. Свято засноване на честь зведення першого дитячого садка. Відкритий він був Софією Люгибель – дружиною петербурзького професора. Її старання у 1863 році 27 вересня привели до створення першого дошкільного закладу.
В Україні святкують цей день завдяки постанови Кабміну № 629. Свято відзначається в першу чергу для підняття престижу професії вихователя дошкільного закладу. Основною ідеєю свята є привернення уваги суспільства на дитячий садок і роботу вихователів цієї важливої  галузі.


Голова райдержадміністрації                                             Дмитро Кірносов

Шукати в на сайті