Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 вересня 2017 р.

28-29 вересня 2017 року відбудеться МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ «Discover Dn.Ua»

Донецька облдержадміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація спільно з Донецькою торгово-промисловою палато, Програмою Розвитку ООН та USAID 28-29 вересня 2017 року в м. Краматорськ проводять Міжнародний Економічний Форум «Discover Dn.Ua».
Форум стане подією, що дозволить учасникам отримати актуальну інформацію і взяти участь у дискусіях щодо потенціалу й досягнень малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій для відновлення інфраструктури та відродження економічної спроможності Донеччини, використання міжнародної допомоги.
28 вересня місто Краматорськ стане майданчиком для налагодження прямих контактів між представниками влади та бізнесу, залучення потенційних інвесторів, застосування європейського досвіду для сталого зростання регіональної економіки, розвитку інноваційних та нестереотипних галузей.Під час Форуму буде проведено сесію «Донеччина – 30 років потому», презентаційні та панельні засідання за напрямами: «Галузі економіки, що мають стати стрижнем для оновленої Донеччини», «Цивільне застосування військових компетенцій», «Перші паростки підприємництва», «Доступ до фінансування та інформаційної підтримки під час перезавантаження», а також виставку підприємств малого та середнього бізнесу.
В рамках програми 29 вересня буде проведено презентаційну панель «Освіта поза віком» та Конференцію з питань розвитку малого та середнього бізнесу.
Ви можете зареєструватися на Форум за посиланням:
https://goo.gl/forms/U2NnPZeTFg3A1OsN2
Міжнародний Економічний Форум «Discover Dn.Ua» відбудеться за адресою:
28-29.09.17 – м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6
Акредитація ЗМІ обов`язкова. Контактна особа – заступник начальник відділу прес-служби Масюченко Надія, 068 935 06 51, n.masuchenko@gmail.com

Шукати в на сайті