Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 18 вересня 2017 р.

«Вересневі роси» лунали у Краматорську

16 вересня за ініціативою МПК ім. Леоніда Бикова за підтримки Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради та Краматорської міської партійної організації Партії пенсіонерів України відбувся регіональний пісенний фестиваль аматорських колективів «Вересневі роси». Цього разу високу виконавську майстерність, чистоту та гармонійність звучання пісень показали: народний фольклорний ансамбль «Світанок» Світлівського БНТ та став лауреатом фестивалю, вокальний колектив «Джерело» Світлівського БНТ, який посів І місце та здобув приз глядацьких симпатій і народний вокальний колектив «Серденько» Ганнівського СБК – зайняв ІІІ місце. Без сумніву вже вкотре творчі колективи доводять, що наша Добропільська земля багата здібними, талановитими та обдарованими людьми які виступаючи на сцені дарують своє вміння, хороший настрій, позитивні емоції.
Висловлюєм щиру подяку всім учасникам художньої самодіяльності, керівникам установ культури та колективів, які достойно представили творчі колективи. Хай і надалі пісня згуртовує людей і наповнює добром кожне серце. 



Шукати в на сайті