Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 вересня 2017 р.

У Маріуполі відкрили оновлену станцію переливання крові

Очільник області Павло Жебрівський разом із керівником програми «Відновлення та розбудова миру» Програми розвитку ООН в Україні Віктором Мунтяну взяли участь в урочистому відкритті оновленої станції переливання крові – стратегічного важливого об’єкту, який обслуговує усю південну частину області, де мешкає понад 550 тисяч осіб. За рік станція переробляє та заготовляє близько 5,5 тонн донорської крові.
З 1995 року, відтоді як станція переїхала у приміщення, яке нині займає, там жодного разу не було ремонту. У 2016 році коштом ДФРР та обласного бюджету був розроблений проект термомодернізації, і у березні 2017-го розпочався ремонт: утеплений фасад, замінені віконні блоки, замінена й утеплена покрівля, обладнано сучасний автоматизований тепловий пункт. Роботи загальною вартістю 7,5 млн грн проведені коштом ПРООН.
«До кінця року коштом обласного бюджету буде розроблена проектно-кошторисна документація, а у наступному році проведений капітальний ремонт внутрішніх приміщень. Це пообіцяв сьогодні колективу станції. Вітали таку перспективу оплесками – видно, як люди вболівають за свою справу та за свій заклад. Подякував їм за працю, адже навіть в умовах війни Донеччина не потребувала жодного літру крові із інших областей України», – зазначив очільник області.
«Сьогоднішнім відкриттям ми починаємо цикл відновлення та ремонтів обласних об’єктів у Маріуполі. Зокрема, до наступного Дня міста – вересня 2018 – плануємо відновити обласну лікарню, розташовану поруч зі станцією переливання. Загальна вартість проекту разом із ремонтом та обладнанням коштуватиме приблизно 400 млн грн. Наші люди варті найкращого», – наголосив Павло Жебрівський.

Шукати в на сайті