Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 19 вересня 2017 р.

2017 – Рік Японії в Україні

Цього року виповнюється 25-ліття часу визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами. 2017 рік за ініціативою Президента України оголошено роком Японії в Україні. Це зроблено з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії.
В рамках заходів до Року Японії в Україні, бібліотеки районної ЦБС організували інформаційну зону «Країна де сходить сонце" (Центральна бібліотека), виставку-експозицію «Знайомтесь, Японія!» (Святогорівська бібліотека), тематичні полиці «Японія – країна сонця» (сільські бібліотеки), інформаційно-пізнавальний калейдоскоп «Цікаві факти про Японію» (Добропільська сільська бібліотека), відео-екскурс «Парк «Кіото» - шматочок Японії в українській столиці» (Вірівська бібліотека), інформаційно-пізнавальна година «Дивовижна Японія» (Завидокудашевська бібліотека), мистецький огляд «Японська література: класика і сучасність» (Центральна бібліотека) та інші заходи які відбудуться протягом року. До уваги користувачів бібліотек багато цікавих фактів про Японію, її історію, культуру, мистецтво, літературу, про країну, де найсучасніші нанотехнології співіснують зі стародавніми традиціями та звичаями.





За допомогою сучасних технічних засобів та підключення більшості сільських бібліотек до мережі Інтернет, відвідувачі, особливо діти та юнацтво мають можливість наочно долучитися до пізнання Японії під час перегляду художніх і документальних фільмів, мультфільмів та інформаційних сайтів.

Шукати в на сайті