Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 березня 2016 р.

Засідання оргкомітету з питань підготовки і проведення заходів до 30-ї річниці чорнобильської трагедії


29 березня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення заходів до 30-ї річниці чорнобильської трагедії.
Учасниками оргкомітету було обговорено план заходів, пов’язаних із 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи. Основними пунктами плану є реалізація відповідних заходів щодо соціально-побутового та медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та окремих категорій осіб, постраждалих внаслідок аварії тощо.  Серед тематичних заходів заплановано провести в райдержадміністрації урочистий прийом та нагородження учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, організувати покладання квітів до пам’ятника жертвам Чорнобильської катастрофи 26 квітня 2016 року в м. Добропілля, зустрічі учнів ЗОШ з ліквідаторами. Також прийняте рішення про відзначення грамотами ліквідаторів аварії.

Шукати в на сайті