Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Засідання районної фінансової комісії


18 березня в.о. голови райдержадміністрації О.Л. Баранник провів засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.
Члени комісії розглянули питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати по КП «Агрокомсервіс» (доповідач: Солнцев К. І. – керівник КП), про укладення договорів оренди землі під водними об’єктами, які розташовані на території Нововодянської сільської ради (доповідач: Зоц Сергій Сергійович - заступник начальника управління Держгеокадастру у Добропільському районі) та про нарахування заробітної плати на рівні та менше встановленого законодавством рівня (доповідач: Пітик Неоніла Євгенівна – перший заступник начальника управління ПФ України в м. Добропіллі та Добропільському районі).
Членами комісії було рекомендовано КП «Агрокомсервіс» (Сонцев) в термін до 01.04.2016 вжити необхідні заходи щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати за січень 2016 та не допускати виникнення заборгованості в подальшому, надати графік погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Шукати в на сайті