Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 28 березня 2016 р.

Апаратна нарада в райдержадміністрації



28 березня заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій провела апаратну нараду, на якій були присутні начальники всіх управлінь, структурних підрозділів та апарату адміністрації. Розпочинаючи нараду, Наталя Петрівна представила головного спеціаліста з питань цивільного захисту райдержадміністрації Олену Шияновську.
Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях. Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О. Андрійченко доповіла про стан справ в галузі. Господарствами вже посіяно157 га вівса (52% до прогнозу), 185 га ярового ячменю (8% до прогнозу), 15 га гороху (2% до прогнозу).До сільськогосподарських підприємств району надходить насіння соняшнику та кукурудзи. Соняшнику завезено 40 тонн (82% до потреби), кукурудзи 28 тонн (70% до потреби).Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський проінформував про проблемні питання в галузі ЖКГ та в роботі КП «Агрокомсервіс». Про новини на освітянській ниві розповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Л. Гапич. На нараді також були розглянуті питання стосовно виплати пенсій, оплати населенням району комунальних послуг, земельні питання, питання захисту прав дітей, спортивні новини району тощо. Наприкінці апаратної наради начальник відділу організаційно-кадрової роботи О. Тещинська проінформувала про подальшу роботу та плани адміністрації на поточний тиждень.
                                                      

Шукати в на сайті