Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Шановні, любі, прекрасні, чудові, кохані жінки!


Від імені всіх чоловіків прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня! Цей весняний день несе у світ ніжність і красу, адже все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінками – берегинями роду людського.
Вони наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ, дають чоловікам нові сили, допомагають стати кращими, добрішими, впевненішими в собі.
Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Ваші дзвінкі голоси та лагідні очі реально змінюють наше буття на краще, наповнюють життя новим змістом. Доземний уклін вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі! Дякуємо, що ви завжди поруч з нами, примножуєте добру славу землі Доброго Поля, що навіть в тяжкі часи випромінюєте любов, оптимізм, віру і надію. Бажаємо Вам міцного здоров'я, миру, добра, любові, хай множиться щастям ваше життя. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, завжди лунає дитячий сміх, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких.


Зі святом Весни Вас!
В.о голови райдержадміністрації
  О.Л. Баранник

Шукати в на сайті