Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 21 березня 2016 р.

Спортивні новини району


Головна подія, з 18 по 20 березня 2016 року у смт. Покровське Дніпропетровської області проходили Всеукраїнські зональні змагання з міні-футболу серед команд юнаків двох вікових категорій. Добропільський район представляли вихованці КЗ «Районна дитячо-юнацька спортивна школа» Добропільської районної ради 2002 р.н., які посіли І місце, вихованці 2005-2006 р.н. зайняли ІІ місце. Вітаємо наших переможців та висловлюємо подяку всім тим, хто посприяв у організації та направленні дітей для участі у змаганнях.
Добропільський район знову прийняв участь у Чемпіонаті ДОО ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд. Змагання відбулися 19 березня 2016 року у м. Покровськ (Красноармійськ). Наші спортсменки посіли ІV місце.
20 березня 2016 року у спортивному залі Палацу спорту м. Білозерськ пройшли фінальні змагання відкритої першості Добропільського району з міні-футболу серед аматорських команд району. Участь прийняли 8 команд. За результатами змагань І місце посіла команда «Возрождение», ІІ місце зайняли спортсмени смт. Святогорівка, ІІІ місце виборола команда «Агролюкс». Команди-переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращі гравці турніру, бомбардир, воротар були нагороджені особистими дипломами.
Висловлюємо подяку депутатам Добропільської районної ради Мартову В.О. та Борисову А.М. за надану допомогу у проведені змагань.

Шукати в на сайті