Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 17 березня 2016 р.

Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду -ІІІ» в дії


В рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду -ІІІ» 17 березня в приміщенні райдержадміністрації відбувся Форум Місцевого розвитку III фази проекту.
Перед початком роботи Форуму з вітальним словом до всіх учасників звернулися керівники району – в.о. голови райдержадміністрації О. Баранник та голова районної ради Т. Бєлянкіна.
Голови громадських організацій, учасники Проекту, прозвітували про стан впровадження та підготовки мікропроектів, про хід співпраці з МРГ, про плани розвитку громад.
Були обговорені проблемні питання щодо впровадження та спів фінансування мікропроектів громад, передачі об’єктів на баланс власників.
Перед присутніми виступив директор ПП «Изыскатель» Г. Плашкевич з питання «Використання відновлювальної енергії на об’єктах соціальної сфери та у житловому секторі».
Учасники семінару Форуму отримали консультації, практичні поради на цікавлячи їх питання. Семінар проводила координатор проекту ПРООН в Донецькій області Н. Осипенко.



Шукати в на сайті