Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 13 липня 2017 р.

АНОНС НА 14.07.17: Під час візиту в Донецьку область Віце-президент Європейської Комісії Валдіс Домбровскіс приділить увагу допомозі ЄС для сходу України






14 липня після завершення саміту ЄС-Україна Віце-президент з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс відвідає Маріуполь. Під час візиту він особисто ознайомиться зі станом гуманітарної допомоги ЄС на місці, а також обговорить подальші реформи та потреби із представниками влади та місцевою громадою.
В рамках візиту Валдіс Домбровскіс відвідає Центр соціальних служб для внутрішньо переміщених осіб. ЄС допоміг у відновленні цього центру. Разом із Міністром з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадимом Чернишом, Головою Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським та Секретарем Маріупольської міської ради Степаном Махсмою, Валдіс Домбровскіс візьме участь у прес-конференції.
Під час візиту Віце-президента Домбровскіса супроводжуватимуть Керівник Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот та Голова Представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Лілія Чернявська.


Шукати в на сайті