Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 4 липня 2017 р.

Засідання районної комісії


4 липня заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій очолила засідання районної комісії з контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні житини.
Члени комісії, розглянувши два питання порядку денного, прийняли відповідні рішення.

Щодо виконання постанови КМУ від 27 грудня 2001 року № 1751 порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми, із змінами, внесеними згідно з постановою КМУ № 623 від 30 жовтня 2014 року, спеціалістами Добропільського районного ЦСССДМ в червні поточного року було обстежено 7 сімей, визначено, що в 5 сім’ях допомога була використана за призначенням, а саме для утримання та виховання дитини.
Дві родини фахівці не змогли обстежити з причини їхньої відсутності вдома. Тому на комісії було прийнято рішення в липні поточного року повторити контроль та винести питання на чергове засідання комісії.

Шукати в на сайті