Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 28 липня 2017 р.

«Жити заради інших – найбільше досягнення, яке може мати людина»


«Жити заради інших – найбільше досягнення, яке може мати людина» - ось життєве кредо жінки – аграрія, про яку піде мова.
Щедра Добропільська нива виплекала у своїх долонях тендітну, добру, чуйну жінку – турботливу матусю і клопотливу бабусю. Ми хочемо розповісти про єдину жінку – керівника, яка довгих 20 років очолювала сільськогосподарське підприємство району ТОВ «Дакс»,- Бусилко Галину Олексіївну.

Наша героїня рано пішла на свій хліб: одразу після закінчення Водянської загальноосвітньої школи в 1975 році вона розпочинає свій життєвий шлях із вступу до Харківського зооветеринарного інституту, який успішно закінчує в 1980 році. Це був нелегкий період в її житті, коли Галина поступово формувалася як особистість, коли невтомно РОБИЛА СЕБЕ: заміжжя, народження дітей, робота зоотехніком – селекціонером радгоспу «Добропільський», потім з 1985 по 1997 рік посада заступника головного бухгалтера в колгоспі ім.. XXI з’їзду КПРС.
В 1997 році стала Галина Олексіївна керівником ТОВ «Авангард», а з 2004 року по 2017 стояла у керма ТОВ «Дакс» Добропільського району. Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур, це одне з небагатьох господарств, яке займається тваринництвом.
«Хороша людина створить хорошу сім’ю і буде прикладом для своїх дітей» - саме ці слова сповна характеризують нашу героїню. Майже 40 років прожила Галина Олексіївна із своїм чоловіком, Бусилко Ігорем Івановичем, який був другом не тільки в сімейному житті, а й радником і наставником у професійній діяльності, бо сам продовжував справу свого батька, почесного працівника сільського господарства району Бусилко Івана Миколайовича.
Разом із чоловіком виховала Галина Олексіївна двох чудових доньок, Ольгу та Катерину, вже має чотирьох онуків. Відрадою не тільки для бабусі, а й для усього Добропільського району є найстарший онук, Олександр. Хлопець навчається на другому курсі Київського Національного університету кіно, театру і телебачення ім. Карпенко – Карого на факультеті «актор кіно і театру» та має неперевершений тембр голосу та неабиякі акторські таланти.
За свій нелегкий трудовий шлях, за невтомну працю Галина Олексіївна неодноразово нагороджувалась районними відзнаками та здобула пошану колег і односельців. А ще вона є хорошим другом, здатним прийти на допомогу, визволити з біди і не заздрити щастю інших, найкраща матуся і бабуся, здатна забезпечити своїм близьким надійний та затишний тил.
Шановна Галино Олексіївно, дозвольте подякувати Вам за самовіддану й невтомну працю та з нагоди ювілею побажати, щоб і надалі втілювалися в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідного краю. Хай обходять Вас стороною життєві негаразди, а Ваша родина живе у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.

Щастя Вам, усмішок, щедрої долі,
Серце хай гріє людська доброта,
Втоми не знайте ні в чому й ніколи
І будьте здорові на довгі літа!
                                                                                                   Бусилко Г.О.  -на зустрічі з ветеранами району (друга зліва)

Шукати в на сайті