Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 12 липня 2017 р.

У Центрі розвитку підприємництва відбулось засідання круглого столу

12.07.2017 Добропільський міський центр зайнятості провів у Центрі розвитку підприємництва засідання круглого столу на тему «Впровадження нових форматів комунікацій з роботодавцями, у тому числі залучення до бізнес-грантів». Основним питанням засідання було отримання грантових коштів на створення, відновлення та розвитку підприємницької діяльності на території Донецької області від ПРООН. Програма грантів, яка стартувала у липні 2017 р., реалізується виключно на територіях Донецької та Луганської областей. Наша область отримала унікальну можливість для розвитку підприємництва.
У засіданні круглого столу взяли участь директор та керівні фахівці центру зайнятості, 12 роботодавців. З метою надання відвідувачам заходу інформації «з перших рук» були запрошені до участі регіональний адміністратор грантової програми Андрій Шумара та адміністратор від благодійного фонду «Творчій центр ТЦК» Володимир Кулигін.
 Вже третій рік поспіль ПРООН розпочинає проект підтримки підприємницьких ініціатив, тому в Андрія та Володимира було багато інформації щодо можливостей проекту. Присутнім була надана чітка, зрозуміла інформація, продемонстрована презентація проекту. Володимир Кулигін торкнувся питань, чого треба уникати під час написання бізнес – планів, та на що, в першу чергу, треба звернути увагу. Найкращою мотивацією до участі у проекті стали історії успіху підприємців, які вже отримали кошти від ПРООН і вдало втілили в життя свій бізнес – план: живуть і працюють в Україні.
Результатом проведення заходу стала зацікавленість 6 роботодавців проектом ПРООН, а інші на теперішній час бажають ознайомитися з пропозицією більш детально.
Центр розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості завжди надасть допомогу та підтримку тим, хто має намір створити або розвивати свою справу.
Кожен хто має бізнес ідею - сьогодні має реальну можливість до її втілення.
Детальна інформація щодо умов дії конкурсу бізнес-грантів за наступним посиланням: http://ccc-tck.org.ua/active/11/


 

Шукати в на сайті